Marius Braber overgenomen door Kentie App.Fab

Over Kentie:


Apparatenfabriek Kentie B.V. is ruim 100 jaar geleden opgericht als “Eerste Nederlandsche Fabriek van Autogene- Snij- en Laschapparaten”. Het is een echt familiebedrijf waar inmiddels de vierde generatie met veel plezier aan het werk is. Al ruim 100 jaar werken zij met zeer trouwe en toegewijde medewerkers aan een zeer uitgebreid programma. Zij kunnen bijna alles bieden op het gebied van de autogene gas- en lasbranche en propaangereedschappen. Kentie heeft een eigen draaierij. Hier zijn conventionele draaibanken, freesmachines en CNC draai- en freesmachine te vinden. Hierop kunnen zij voor zeer aantrekkelijke prijzen middelgrote en kleine series draai- en freeswerk fabriceren.

Kentie heeft een zeer uitgebreide keuze en daarbij veel mogelijkheden wat betreft reparaties en specials. Geen uitdaging is te groot. Er zal in elk afzonderlijk geval een passende oplossing worden gezocht. Marius Braber sluit dan ook perfect aan op hetgeen Kentie te bieden heeft.

Apparatenfabriek Kentie B.V. is gevestigd in Pijnacker en zal vanaf deze locatie actief blijven. Marius Braber Groothandel VOF is gevestigd in Zoetermeer en zal voorlopig nog op deze locatie actief blijven.

Wij zullen alles in staat stellen om de fusie zo geruisloos mogelijk voor u te laten verlopen. Mochten er vragen zijn rondom de overname dan kunt u altijd contact opnemen met Marius Braber of Kentie.

Gegevens Apparatenfabriek Kentie B.V.

KVK:
27226882
BTW nr.: NL 00 89 38 787 B01
IBAN: NL22ABNA0442022859
BIC: ABNANL2A

(Aangemaakt: 2018-04-30 12:05:56)